Általában a férfiaknak mikor kezd szőrösödni a mellkasuk?
utolsó, a mellszőröm nekem kb. 20 évesen kezdett megjelenni, igaz egyéb helyeken már 15-16 évesen szőrösödött a többség.
Ezt nem lehet korhoz kötni, genetikától függ, de érettségi előtt nem nagyon volt egy osztálytársamnak se szőrös mellkasa.
"De most hogy belegondolok, vannak férfiak, akiknek szakálla se nő rendesen huszonévesen. Sajnálom őket, ez genetikai probléma lehet."
Akkor a kelet-ázsiaiak genetikailag problémásak, mert náluk ez nagyon jellemző. :)
Nálunk is van ugye némi ázsiai beütés, ezért fordul elő az európai átlaghoz képest gyakrabban a gyérebb arcszőrzet.
Nekem mondjuk az arcszőrzetem időben kinőtt (még tizenéves korban) és nem is mondható különösebben gyérnek. A láb- és karszőrzetem viszont az átlagnál kevesebb és a mellkasomon 40 éves korom előtt tényleg nem volt semmi! :)
Nekem az alábbi tapasztalatom volt:
- Ágyék 12 évesen.
- Hónalj 13 évesen.
- Láb 14 évesen.
- Alkar 14-15 évesen.
- Köldök alatt 16 évesen.
- Mell 19 évesen.
- Háton megjelenő első pihék 26 évesen.
Korán érő voltam az osztálytársaimhoz viszonyítva, akiknél 1 év eltéréssel hasonló volt a sorrend és a mérték is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!