Ti szoktátok tisztítani a hátsó feleteken a "bundát"? Ha igen, akkor hogyan és mivel?
Figyelt kérdés
Most lettem rá figyelmes, hogy baromi nagy ott a szőrzetem, és elég kínos, hiába nem látja senki.2019. márc. 23. 11:32
1/10 anonim válasza:
A rendszeres szappannal zuhanyzás elég, nem kell speciális tisztítás.
2/10 anonim válasza:
reggel este szappannal kimosom
3/10 anonim válasza:
Székletürítés után is mosd meg, különben ráragad a betyárkörte.
4/10 anonim válasza:
Kiborotválom, mert úgy az asszonynak is kényelmesebb kinyalni.
5/10 A kérdező kommentje:
Jaj bocsi, az én hibám, rosszul írtam le a kérdést! A szőrtelenítésre gondoltam, szappannal én is mosom minden nap. :)
2019. márc. 23. 16:37
6/10 anonim válasza:
Én csak egyszer borotváltam le, de amíg visszanőt, pokoli volt! Mintha sündisznó lett volna a s3ggemben! Menni is alig tudtam. Tehát ha le akarod borotválni, akkor ezentúl minden nap kell, különben borzalmas ha borostás!
7/10 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. nagyon tud szúrni.
Ha el akarod távolítani, akkor inkább gyanta.
8/10 anonim válasza:
Amit ajánlok, hordj farmert alsógatya nélkül.
És kikopik a szőr valamennyire.
9/10 A kérdező kommentje:
Utálom a farmert, tehát nálam ez sajnos nem opció. :(
Ilyen tájakon is tudnak végezni lézeres szőrtelenítést?
2019. márc. 24. 22:41
10/10 anonim válasza:
Én borotválom a szúrás megszokható, már nem is érzem. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!