Miért tartja ilyen sok fiu hátrahúzva a fitymáját?
Figyelt kérdés
Utolso három srác akivel voltam, egytől egyig hátrahúzottan tartotta a fitymát az alsógatyájukban is, mindig úgy került elő a szerszámuk, hogy fedetlen volt a makkjuk. Nem zavart mert jol nezett ki, csak meglepődtem, hogy ez ilyen gyakori dolog.
22n
2019. márc. 12. 18:13
1/10 anonim 

válasza:

22 éves srác vagyok és én általában nem tartom hátrahúzva. Néha előfordul, de meg tudnám számolni egy kezemen, hogy ebben az évben hányszor volt úgy. Kinek hogy kényelmes, tudod. :)
2/10 anonim 

válasza:

Nálam sincs hátrahúzva.
Szerintem inkább az titok, hogy már merevedett állapotban került elő..
3/10 A kérdező kommentje:
Lankadtan is úgy volt nekik, láttam mindenhogyan és akkor is a makk mogott tornyosult a felgyűrt fityma.
2019. márc. 12. 18:30
4/10 anonim 

válasza:

Mert azt hiszik akkor majd nem lesz olyan érzékeny és tovább fogják bírni a szexet.
5/10 anonim 

válasza:

Miért, szerinted van egy képességünk, amivel a fitymánkat kéz nélkül vissza tudjuk húzni? :D
7/10 anonim 

válasza:

Nekem alapból is csak a makk felét takarja fityma, úgyhogy megszoktam már a fedetlenséget. Sokkal tisztább azóta, nincs olyan erős szaga. 19f
8/10 anonim 

válasza:

Én azt sem tudom hogy az enyém most éppen hogy van! Mindig rábízom, hogy elhelyezkedjen.
De ha érdekel mikor hogy van, eljöhetsz néha megnézni!
9/10 anonim 

válasza:

Mert sokkal jobb, nekem sosincs fedve, ugy nagyon utalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!