Orr piercingem van és vadhús nőtt mellé. Ez normális? Többi lent
Annyi lenne a kérdésem, hogy vadhús nőt az orromra a piercingem miatt. Elmentem a pierceremhez és ő írt fel nekem egy kenőcsöt: contractubex
Kenegetem ezzel kb 3 napja és látom már, hogy kisebbedik a duzzanat, de szinte minden reggel genny jön ki a sebből, mikor kiforgatom a piercinget. Ez jót jelent? Elfog tűnni a seb? Köszi előre is:)
Orrban sajnos nem tudom, de a lányomnak x évvel ezelőtt volt köldökpiercingje. Pedig hivatalos, híres tetováló tette be. Neki vadhús nőtt, ki kellett venni, mert annyira elvékonyodott a bőre, mellette nőtt a vadhús, hogy muszáj volt. A vadhús egyébként nem gennyesedik. Nem mindenkinek bírja a szervezete a piercingeket. Akkor sem, ha orvosi fémmel szúrják.
Remélem, a tiéd nem vadhús, csak begyulladt a környéke. A krémet egyébként már azonnal meg kellett volna kapnod, nem is értem, hogy miért várt vele, míg begyullad. Kívánom, hogy ne járj így, nem akartalak megijeszteni, csak leírtam, hogy nem mindenki bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!