Fitymaszükület vágás nélkül is lehet?
Hello, középkorú (48-eves) 2-es cukros vagyok.
volt egy durva influenzám 1 éve, 3 féle antibiotikum, közben meg 2-es cukros vagyok, és bekaptam a végére egy kemény gomba fertőzést. Ami csak 2 hónap alatt ment el,
a sok steoridos gombakrémre, na a fitzma utolsó részén elég erős szűkületem lett..
1 év után is, ha megpróbálom felhúzni a fitymám a végére, apró repedések lesynek az elejátpl 4-5 miliméterig, és ránézve tükörből, amikor hátra van húzva, piros az a réteg, gondolom gyulladt..
szerencsére a makkon már nincs semmi gond, de rendesen ha lehuzom a gétig a fitymám, vérzik, mintha zsilettel bevágnák mindenhol, és fáj is kb úgy (és látszanak is ennek a fizikai behatásnak a himvesszővel párhuzas irányban).
Ahogy olvasom csak a vágás marad, de én attól félek, hogy a vágás után majd a következő 1cm is vágásra kerül hamarosan, szal ugyanúgy beszűkül.
Érdekelne azok véleménye, akik átestek ilyen utolagos szertartáson, és hogy cukrosként mi a vége.
A kérdező cukorbeteg is! Ne szédítsétek, hogy így is lehet meg úgy is lehet. Neki csak a körülmetélés a megoldás!!! És minél előbb!!!
A cukorbetegeknek a sebek is nehezebben gyógyulnak. Illetve a vizeletükben több a cukor. Ami táptalajt biztosít a fertőzéseknek.
Ha elmegy a dokihoz, és kimondja, hogy ő még cukros is, azonnal a körülmetélést fogja javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!