Napi 3 liter vizelet?
Figyelt kérdés
Tudom, felteszitek magatokban a kérdést, hogy honnan tudom, hogy mennyit pisilek? Onnan, hogy megfigyeltem, hogy nagyon sokat pisilek, ezért elkezdtem 1,5 literes flakonokba pisilni. Napi 2-2,5 flakon pisi gyűlik össze, ami 3-4 liter vizeletet jelent. Nem iszok sokat, sőtt...
Valamilyen betegségem lehet?
2019. febr. 21. 19:54
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon nagy darab, egészséges ember vagy, akkor elképzelhető, hogy normális. Ha te magad is sokallod, akkor kezdetnek méress cukrot., vagy látogasd meg a háziorvost.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Elvileg teljesen egészséges vagyok, nagydarab meg nem vagyok. Akkor háziorvos lesz ebből. Köszönöm mégegyszer.
2019. febr. 21. 20:18
3/5 anonim válasza:
Sok pisi csak attól lehet,ha sok folyadékot viszel be a szervezetbe.Ebbe ugye nem csak a napi viz fogyasztás számit bele .Ha ez nem igy lenne ,akkor már kiszáradtál volna .
Jól dolgoznak a veséid .
4/5 anonim válasza:
Nincsen ezzel semmi baj, főleg akkor nem, ha ez élvezkedéssel is párosul.
Én simán pisilek álló farokkal, bnőmbe is beleszoktam, és imádjuk :-)
Az ilyen fúj és fertőző baromságokkal hagyjatok. Az mind mind duma és hülyeség.
5/5 anonim válasza:
Hát kicsit sok. Biztonság kedvéért elmennék háziorvoshoz (lehet magas a cukrod, és kezdődő cukorbetegséged van pl.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!