Herecsavarodás tapasztalatok?
Először is rossz témakörben van a kérdés, ezért jelentettem.
Másodszor: Ha tényleg herecsavarodásod van, akkor az nagy fájdalommal jár és erős duzzanattal, amivel nem szabad másnapig várni, mert addigra már simán elhal a here... De te tudod.
Ui.: Gyorsan utánaolvastam és itt egész konkrétan 6 órát írnak (ha teljes az elzáródás), azon felül már nem menthető meg:
Nekem volt, de műtötték, azért leírom, hátha segít.
Hajnali 2:erős fájdalomra ébredek, hányinger kíséretében.
Hajnali 3 lett, felkeltettem édesanyámat, hogy lehet gáz van(eközben duzzadt egyre jobban a herém) mivel megbízok benne, megmutattam neki.
Hajnali 4re bent voltunk a sürgősségin, ultrahang, kétszer, egy amin az erek is látszanak, azaz a véráram. Gyerekosztály, sürgősségi között szaladgáltunk, közbe bekötötték a branült, ekkor már tudtam hogy baj van.
Itt jelenleg egy kisebb narancs nagyságú herém volt a jobb oldalon, rettentően fájt, és hányingerem volt, hasamba sugárzott is.
Aláírta édesanyám az aneszteziológus és az urológus által hozott papírokat.
Reggel 7:aznao én voltam az első akit műtöttek. Ippeg megmentették a herémet.
Műtét kb 15 perc, nekem több idő volt felébredni az altatásból(altattak, idk why) jah, és mindez a szülinapomon ^^ 3 napot kellett bent maradnom.
Otthon tapaszcsere, figyelni a varratot. Varratszedés nem fájt, szinte alig éreztem.
Röviden, ha bármi baj van, inkább menj be a kórházba, mint hogy a heréd bánja.
Nah hali.
Hat sajna nem jött be a jókívánságod, ma megint megtörtént, ugyan így, ugyan ez, csak szerencsére nappal, kisebb duzzanattal.
Remélem veled minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!