SOS! Spanyolgallérral mit lehet csinálni?
Súlyos fitymaszűkületem van. Addig addig tágítottam míg végre ma reggel fel tudtam húzni a bőrt de vissza abszolút nem megy már mindent próbáltam szappan stb de nem megy vissza és nagyon szorítja már eléggé fáj és a színe is teljesen furi lett a makkomnak.
Urológus ismerősünk csak jövő hétfőn lesz addig külföldön szabin. Addig kibírja vagy mit tudok tenni?

Hát csak ennyire szórakozz súlyos fitymaszűkülettel, előre felkészületlenül! Most azt se tudod mit csinálj, s próbálsz egyezkedni magaddal, a testeddel! A tested egy robot, hiába húzod az időt hogy ne kelljen orvoshoz menned, EZT CSAK ORVOS TUDJA HELYRETENNI MÁR, TE NEM!
EZ SÜRGŐSSÉGI ÜGY, HÚZZ ORVOSHOZ, DE AZONNAL!
Ha nincs a közeledben, hívd haladéktalanul a mentőket (104), vagy az általános segélyhívót (112), és tedd félre az összes hülye kifogásodat, félelmedet, hülyeségedet ami miatt várni akarsz! Még van kb. 3 órád megmenteni a péniszedet, utána már ha elhalt csak az amputáció jöhet szóba! NEM VICC! KETYEG AZ ÓRA! VITESD MAGAD SZAKEMBERHEZ, DE AZONNAL!
Köszi a válaszokat végül elmentem a dokihoz másik sztk ba
Nagyon rendes volt kis metszést ejtett hogy visszamenjen. Azt mondta egy perccel később jövök már amputalas lett volna..
De teljes metélés kell azt mondta, élő is jegyzett egynaposra. Azt mondta gyorsan megcsinálja ne féljek, semmiség az egész pár napig rossz lesz aztán jobb lesz minden téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!