Gombás fertőzés lehet?
Figyelt kérdés
sziasztok, tegnap volt az első szexuális együttlétem, igazából csak futó kaland volt, de nagyon kész voltam és sok dolog történt, sajnos az is, hogy a csaj puncijába koton nélkül behatoltam, körülbelül 5-6x ki-be aztán hanyagoltuk (nem tudom, hogy ez számít-e) meg még leszopott. a makkomon ma megfigyeltem egy piros foltot, és sokszor érzek égető érzést a makkomban, vagy csak valami kellemetlent, de legtöbbször csak érzem, hogy van.. (most hülyén hangzik, de alapból most a füledre se figyelsz hogy ott van csak ha fáj mondjuk)2019. jan. 31. 15:46
1/1 berti12 válasza:
valószinű, hogy nem voltatok elég nedvesek és ugy történt a behatolás. semmmi gond. kicsit pihentesd. helyre jön. máskor tobb előjátékot
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!