Nos, lényegében arra szeretnék választ kapni, hogy anno 2009-ben, mikor Crohn betegséget diagnosztikáltak nálam fél évig szteriodot (medrol) kaptam nagy mennyiségben, majd utána rá 3 évre újra rövidebb ideig kaptam. Az első adag bevételekor 12 éves voltam, pont fejlődéskor sajnos. Kicsit aggódom, hogy ez bekavarhatott ott lent, mivel a magasságnövekedésembe beleszólt. Illetve elég kevés(kisujj alsó ujjperc méretének a 2/3 kb.) és átlátszó a sperma aktuskor. 1 hónap múlva megyek urológiára más miatt de akkor ezt is fel fogom vetni, de addig ugye nem tudja az ember, hogy mire gondoljon és számíthat...
Mekkora mennyiséget kaptál és milyen időközönként?
2019. jan. 28. 23:10
2/7 A kérdező kommentje:
64mg-ot 1 vagy 2 hónapig, utána negyed tablettával kevesebbet hetente. 3 évvel később csak 1 tabletta volt 2 hétig és utána szintén hetente -negyed tabletta.
2019. jan. 28. 23:30
3/7 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy a 16mg-os tablettásat szedtem.
2019. jan. 28. 23:32
4/7 anonim válasza:
Sajnos nincs kizárva, hogy a herék is megsínyledték a gyógyszeres kezelést. Barom volt a doki is mert a legerősebb kezelést választotta. Egy fejlődésben lévő szervezetnek nagyon káros a szteroidos kezelés. Minél előbb keress fel egy orvost. Ha megteheted akkor magánredelésre menjél. Gyógyszerekkel, hcg-vel “fel lehet éleszteni” a heréket. Kezdésnek spermiumszámot fognak nézni, utána eldöntik, hogy merre tovább.
2019. jan. 29. 10:10
5/7 anonim válasza:
Úristen. Az én unokatestvéremnél tavaly diagnosztizálták ugyanezt a betegséget,de neki nem kellett szednie. Valószínűleg neki valami egyszerűbb van.
2019. jan. 29. 12:54
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem haragszok a dokira mert ha nem ezt kapom kb. a fekete kocsival hagyom el a klinika területét annyira súlyos volt már a gyulladás szintje.
2019. jan. 29. 22:03
7/7 anonim válasza:
Nos az a szteroid amit te kaptál az kortikoszteroid. És nem anabolikus tesztoszteron hatású szteroid amit a testépítők szednek.
Így a tesztoszteronodba kevés az esélye hogy beleszóljon.
De kellene nézetni egy tesztoszteron,LH,FSH,Ösztradiol, szintet és így kimutatható hogy a heréd károsodott-e.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!