A comb belső felén a herék mellett pirosas bőrkiszáradás jelent meg, ez mitől lehet, mivel kezeljem?
Sziasztok!
Régebben vki más feltette már ezt a kérdést, de nem nagyon lett kivesézve ahogy néztem. Nekem is előjött ez a probléma, aki esetleg átesett ugyanezen, az leírhatná, hogy mivel kezelte, és hogy mennyi idő alatt múlt el neki. Illetve aki nem esett át ezen de tudja a megoldást tőlük is szivesen fogadom a válaszokat!
A válaszokat előre is köszönöm!
A piros terület ég?
Ha igen, akkor csak kidörzsölte a nadrág.
Az izzadság csak rásegít, attól ég és csíp.
A canesten valóban gombaölő, viszont a párodnak nem kell azt használni, elég ha zsírosabb krémmel esténként bekeni, de illatmentes legyen, mert az még jobban marja.
A körömvirágkrém kiválóan alkalmas gyulladt bőrfelületek kezelésére.
Vagy egyszerűen baba hintőporozza be.
A Nivea hintőpor kiváló gyulladáscsökkentő.
Sziasztok!
Köszi mind2őtöknek a választ!
Nem ég , semmit nem érzek csupán elszineződött ott a bőröm.
Továbbra is várok mindenféle segitséget!
Előre is köszi!
Olyan volt nekem is bár nekem állandóan kissebb nagyobb időközökkel kijönnek valami gombás fertőzések.
Volt már a talpamon az arcomon :) A fejemen és a combomon is gombás fertőzés pont úgy nézett ki ahogy leírtad.
Bőrgyógyász ad rá kenőcsöt és meggyógyul.
ha nem ég, akkor gomba
börgyógyó ad rá krémet, attól elmúlik
canesten spray is jó lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!