Használtok e férfi tisztasági betétet?
Figyelt kérdés
2019. jan. 24. 22:17
2/10 anonim válasza:
Nem!
Egyrészt nem is hallottam még róla, másrészt egy férfi mindig legyen egy kicsit izzadt és szar/húgy szagú! Olyan macsósan, mint azok a koszos cowboyok, a régi, olasz western filmekben!
3/10 anonim válasza:
Másodiknak igaza van. Egy igazi férfinak mindig van egy enyhe húgy, és izzadtságszaga, amihez nyáron még egy kis pállott seggszag is dukál.
4/10 A kérdező kommentje:
Tena men
2019. jan. 24. 22:34
5/10 Andizsuzsi válasza:
Az nem tisztasági betét. Akinek inkontinencia problémája van gondolom örül neki, hogy van férfiaknak kényelmesen használható kialakítású is.
6/10 A kérdező kommentje:
Aha
2019. jan. 24. 22:49
7/10 anonim válasza:
Van egyebkent dm ben is de mem hasznalunk ertem mire gondolsz felfogja az ucso cseppet vagy elövaladekot. Nem szegyen csak nem Fefias ennyi
8/10 anonim válasza:
Én M-es tena normál bugyi pelenkát használok.
9/10 A kérdező kommentje:
Én szoktam használni mert nagyobb mennyiségű vizelet csöpögesem van.
2019. jan. 25. 18:54
10/10 anonim válasza:
KÉRDEZŐ!
Volt-e műtéted? utána szokott előfordulni.
intim tornát próbáltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!