Nagyon erős lábszagprobléma ellen milyen hatásos gyógymód van?
Évszaktól független, zárt cipő vagy papucs van rajtam nagyon erős a lábszagom.
Valakt tud rá gyógymódot?
Ha mindegy milyen cipővagy zokni van rajtad, akkor esetleg az étkezés területén kell váltanod, pl kerüld a hagymaféléket elsősorban, csökkentsd a sóbevitelt és igyál több tiszta ásványvizet.
Ha ez sem segítelőfordulhat , hogy más belsőszervi problémát jelez ez a tünet. Helyileg kezelhető,de nem tartós: fürdés után estére krémezd be frissítő lábápoló krémmel, hetente dörzsöld le az elhalt bőrt egy kiadós áztatás után, nappalra pedig hintőporozd, illetve 24órásdezodoráló spray-el fújd be.
A téli időszakban sokat segíthet, ha beszerzel egy-két ezüstszálas zoknit is és abban jársz-nem túl olcsó az eredeti, de megéri.
Ha semmi nemsegít még az orvos előtt utolsó mentsvárként vehetsza herbáriában ezüst-kolloidot és naponta áttörölgetheted vele a lábbőrt.
Remélem valami használni fog.
a SChool lábkrémek (zselé, hintőpor stb) nagyon jók
Nekem régen volt egy kisebb lábszagom és elkezdtem kenni és ha mostanság nem kenembe már nem is érződik semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!