Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymám környékén mik lehetnek...

Fitymám környékén mik lehetnek ezek az elváltozások? Makk körüli bőrön vannak.

Figyelt kérdés

FIGYELEM! ahhoz, hogy a kepeket meg lehessen nyitni, minden link elé kell írni, hogy : www.k

Mik lehetnek ezek?

3 féle elváltozást vettem észre rajta, külön színnel jelöltem őket!

A sárga már sok éve ott van, a piros fél éve lett rajta kb, amit le tudtam kaparni, majd visszanőtt, picit nagyobbra, már kidudorodik kicsit..

A zöld nemrég jelent meg.

Érdemes orvost felkeresni?

Méretük nagyon apró, tollal tudnék akkora pöttyöt nyomni papírra kb, piros a legnagyobb.

Link a képekhez:

epfeltoltes.eu/view.php?filename=4122A342A09_CE58_4BCC_B25.jpeg

epfeltoltes.eu/view.php?filename=9055FECA577_B493_4F58_9D1.jpeg

epfeltoltes.eu/view.php?filename=781DDE9859A_DB48_42A6_B6D.jpeg

epfeltoltes.eu/view.php?filename=120D348C416_402A_4726_BEF.jpeg

epfeltoltes.eu/view.php?filename=258297A9F31_8D0D_483A_965.jpeg

epfeltoltes.eu/view.php?filename=727A7766EB9_8C32_405B_8D1.jpeg

2019. jan. 12. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
A sargaval jelolt sztem Fordyce pottyok/folt, ami artalmatlan (neten guglizz ra). A piros olyan mintha egy pici szemolcs lenne,ami fertozhet is. Mindenkepp mutasd meg orvosnak, mi csak talalgatunk.
2019. jan. 12. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
A sárga nem Fordyce pötty, hanem szimplán szőrtüszők. Azokkal nem kell csinálni semmit, a tobbit viszont ha úgy van, én is megmutatnam orvosnak
2019. jan. 12. 21:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem szőrtüsző, mert onnan sosem nő szőr. Fordyce lesz szerintem is. A szemölcs viszont mitől alakulhatott ki? A partneremmel 6 éve vagyok együtt, és tudtommal nem volt kalandja egyikünknek sem mással..
2019. jan. 12. 22:05
 4/4 anonim ***** válasza:
A szomolcsot virus okozza, nem kell hozza feltetlenul szexualis kontaktus, h elkapjad. De ahogy irtam nem biztos h az. Ha voltal orvosnal leirod mit mondott? Bor es nemibeteg gondozoba kell menni, de lehet h tudod. Beutalo haziorvostol nem kell.
2019. jan. 13. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!