Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszükület melyik formája ez?

Fitymaszükület melyik formája ez?

Figyelt kérdés

Lankadt állapotban simán hátra jön , viszont mikor "Feláll" Akkor már csak makkom feléig/negyedéig tudom hátra húzni

Mennyire "Súlyos"?

Április felénél már használatba venném a szerszámot , viszont e hónap végén szerettem volna elmenni megnézetettni

Addigra rendbejönn a leírtak alapján v cselekedjek minnél előbb?

2019. jan. 8. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem nézesd meg dokival feltétlen
2019. jan. 8. 21:59
 2/3 anonim ***** válasza:
A klasszikus formája.
2019. jan. 8. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Relatív fitymaszűkületnek hangzik.Hány éves vagy?Meleg vízben (10 perc vízben ücsörgés után) próbáltad már a fitymád hátrahúzogatni.

14 éves kortól már egyedül is elmehetsz urológushoz,nem kell beutaló hozzá.Ha nem olyan súlyos az urológus szerinte a fityma szűkületed akkor krémet ír fel,viszont légy észnél ha műteni kellene,mert csak súlyos fitymaszűkület esetében kell metélni,viszont sok orvos ha van is más megoldás metélni akar,ezt ha tudod kerüld el,vannak más megoldások műtétnél is hogy a fityma megmaradjon.

2019. jan. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!