Teljes erőből rúgás?
Figyelt kérdés
Ha valakit teljes erőből herébe rúgnak, az kb mennyi ideig fok a földön feküdni? Igaz az amit mond némelyik csaj, hogy kb fél óráig? Valakinek volt már ebbe része? Kb milyen érzés lehet a srácnak?2019. jan. 3. 21:28
1/9 anonim válasza:
Hali. Mint férfi/fiú, egyáltalán nem kívánnám egy fiúnak se azt se, hogy herén üssék, nemhogy teljes erőből odarúgjanak neki. Volt már részesedésem egy focimeccsen oda találatot kapni, és úgy húztak le a pályáról, annyira fájt az oldalam, nem bírtam felkelni egyáltalán. Nem tudom, honnan támadott Neked ez az ötlet, hogy valakit teljes erőből tökönrúgsz, de nem tartom a lehető legkedvesebb módszernek.. :D Hali! :D
2/9 A kérdező kommentje:
én nem akarok megrúgni senkit.
2019. jan. 3. 21:46
3/9 anonim válasza:
Ha meggondolod magad, és lány vagy akkor rajtam gyakorolhatsz ;)
Utána elmondom a választ...
4/9 A kérdező kommentje:
uristen.....hát én nem akarok főleg direkt nem....
2019. jan. 3. 22:17
6/9 anonim válasza:
Amúgy a kérdésre vàlaszolva egy 10-20 percig biztos. Bár nem mindegy hogy találjàk el az illetőt.. Elképzelhetetlenül tud fájni..
Amúgy én sem tudom pontosan, mert full erőből még soha nem kaptam be ilyet ..
8/9 anonim válasza:
Nagyon nehéz valakit teljes erőből herén rúgni, a célpont nagyon kicsi és általában jól védett helyen van. Próbálkozni persze lehet, de egy verekedés hevében szinte lehetetlen teljes erővel betalálni. Az erő nagy része a combot fogja érni, a herét csak kis része éri el. Ennek ellenére a váratlanság miatt hirtelen fájdalom lép fel, ezt minden fiú másképp viseli el. Van, aki fel se veszi, van aki órákig vinnyog, de általában 2 perc alatt elmúlik a fájdalom.
9/9 anonim válasza:
Nagy erejű rúgásnál a görcsös fájdalom órákig is eltarthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!