Marcy24 kérdése:
A figymám egyszer csak felfújódott/felnagyobbodott nem tudom mit tegyek vagy mitörtént. Mi történhetett?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 16:38
2/11 A kérdező kommentje:
Semmit nem csinált vele senki. Egyszer csak megnéztem ég a figyma úgy nézett ki mintha iszonyatosan meghízott volna. Egyépként 14/f vagyok
2018. dec. 31. 16:45
3/11 anonim válasza:
Add ide, majd kifújom belőle a levegőt.😗
4/11 anonim válasza:
Allergia? Bepanthen kenőcs, ha van otthon kend be.
5/11 anonim válasza:
Erősebben maszturbáltál? Maszturbálás után lett ilyen? Ha igen ne aggódj! Hamar elmúlik.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen erős maszturbálás után lett ilyen
2018. dec. 31. 17:16
7/11 anonim válasza:
De minek vered ennyire a cerkát mi ??
8/11 anonim válasza:
Mosd meg belül alaposan folyó víz alatt, szappant használhatsz (de csak a fityma mosására) és máskor piszkos kézzel ne nyúlj hozzá és mindent csak óvatosan csinálj.
9/11 anonim válasza:
a benne lévő ér okozza nekem is ilyen lett a fele egy hete
10/11 Hozé don Padrafos válasza:
Vettem 10 boxert, abból 2-nek a ruhafestékére, vagy valamijére így reagált. Mikor többször is előjött a baj, megjegyeztem a 2 gatyát, és kidobtam őket. 20 éve nem volt ilyen. Jegelnem kellett, hogy tudjak vizelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!