16 éves vagyok, a makkom rendkívül érzékeny. Valakinek van ötlete, hogy hogyan edzem meg olyanra, hogy ha hozzáérek, ne fájjon?
Figyelt kérdés
Ha hozzáérek nem fáj, de ha mozgatom rajta az ujjam, olyankor nagyon fájdalmas . Ez már kiskorom óta így van, szóval nem fertőzés nem gomba. Régebben utánaolvastam, és arra jutottam, hogy nem edzettem meg ott a bőrt. Kb. 3 éve rendszeresen "fogdosom",hogy elmúljon. Ne írjatok olyanokat kérlek, hogy "akkor ne fogdossd","a makk direkt olyan érzékeny"(mert nem, ez fájdalmasan érzékeny!) Félek, hogy a leendő szexuális életemben bajt fog ez okozni.2018. dec. 26. 17:22
11/14 anonim válasza:
Igen bugyi, google segít kibővíteni csekélyes silány szótáratokat...
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként "bugyit" csak a nők hordanak, pont. 😁
2019. jan. 1. 12:53
13/14 anonim válasza:
Próbáld egy ideig hátrahúzva hordani, ahogy mások is mondták :)
(Amúgy meg... a bugyi az nálunk pl. teljesen általános szó volt a családban a "panties"-re meg a "briefs"-re egyaránt, szóval én nem tartom furának a szót)
14/14 anonim válasza:
Nem csak nők, minden bugyinak számít, ami alsónemű, és nem boxer vagy tanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!