Fitymaszükületi műtétem volt tegnap. Körülmetélést végeztek el rajtam. Mennyi ideig tartana a felépülési idő? Annyira nen fáj most, csak ha makkomhoz hozzáér például a boxer akkor az nagyon kellemetlen. Mennyi ideig volna érzékeny a makkom?
Az a baj,hogy mindenki mást mond.
Egy oldalon olvastam, hogy 2hét után gyógyul be a seb kb. és 1 hét után már lehet sportolni is. Nemi élet 3-4 hét mulva lrhrtséges stb. Akkor ezek mind hülyeségek??
Nyilván ha nem lett volna muszáj , nem vetettem volna kés alá magam. Sajnos szex közben fájdalmaim voltak, illetve a bőrt nemtudtam hátrahuzni sem nyugalmi, sem merevedési állapotban.
Egyetlen megoldás az orvosom szerint a körülmetélés volt.
Ugy gondolom, hogy ezek után senki ne mondja azt hogy hülye vagyok meg később megfogom bánni mert muszáj volt elmennem , hogy normális életet tudjak élni !
"Egyetlen megoldás az orvosom szerint a körülmetélés volt.
Ugy gondolom, hogy ezek után senki ne mondja azt hogy hülye vagyok meg később megfogom bánni mert muszáj volt elmennem , hogy normális életet tudjak élni !"
Az orvosok szerint mindig a körülmetélés a megoldás. Nekem is többen mondták, aztán hála a leleményességemnek meg annak, hogy széles körben körbetájékozódtam sikerült olyan szakembert kifognom, aki mégis megmentette, amiről mindenki más urológus már lemondott volna.
De remélem azóta már minden rendben van, a sebeid begyógyultak, az érzékenységed ideális, a szex jó, és hogy nem bántad meg, függetlenül attól, hogy lett volna más esélyed is a körülmetélésen kívül a fitymaszűkületedre, ha egy kicsit nyitottabb vagy, és szélesebb látókörrel bírsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!