12 napja volt TKM. Nagyon érzékeny még a makk. Az éjszakák kibirhatatlanok! 😀 Varratok mikor esnek ki? Mikor jövök rendbe teljesen? Kérdeztem a dokit a féket is elvágja azt mondta igen. Itthon vettem észre h nem. Van jelentősége vagy h szokták?
Figyelt kérdés
2018. dec. 11. 10:17
2/7 A kérdező kommentje:
??
2018. dec. 11. 16:52
3/7 anonim válasza:
Teljes metélésnél 1 hozzáértő doki a féket teljes egészében eltávolítja .
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is azt mondta h nem lesz! Miután a kötést levettem akkor láttam. Azt mondza akkor vágja el ha vékony vagy ha szoros... (magán doko)
2018. dec. 11. 17:49
5/7 anonim válasza:
Tkm tuti h elvagja mivel teljes igy nincs fityma tehat fek sem kitartast es jobbulast
6/7 anonim válasza:
2 het utan mar lassan rendben kellene lenni
7/7 anonim válasza:
Így jàr aki úgy vág neki az urológusnak hogy fngja nincs hogy kell az orvosokkal bánni és hogy fognak ők veled. Simàn elkerülhető lenne a körülmetélés, de amig vàlaszokat netes fórumokon keres bàrki is addig mindig ide jöttök vissza panaszkodni meg még ezt meg még azt megkérdezni, mert az orvos persze hogy nem mondja el senkinek! Hinni a jòistenben kell nem abban hogy ràkészületlenül megmentheted a fitymàd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!