Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mához egy hete volt körülmetél...

Mához egy hete volt körülmetélésem de ma a féknél erősen vérzett többször is. Dokit felhívtam azt mondta, hogy normális, bár engem ez aggaszt. Megjegyzem több kocka papírtörlőt eláztattam. Kinek mi volt a tapasztalata műtét után?

Figyelt kérdés
2018. dec. 5. 15:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csomó felesleges hülyeséget hordtok össze vitázáshoz és egyáltalán nem segítetek neki. Értelem.

Különben hozzáteszem, hogy nálam is csak TKM jöhetett szóba. Én is féltem tőle, de meg vagyok vele elégedve. Enyhe túlzással szólva még örülök is neki, mert sokkal egyszerűbb és jobb vele minden. Hitem szerint pedig úgyszólván minden meg van írva és valakinek ezt kell átélnie. Nem kell itt szitkozódni, hogy csonkítás és milyen hülye volt. Nem biztos, ezt majd ő tudni fogja a saját életében.

2019. jan. 24. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
11/11-nek: Teljesen osztom a véleményedet. Ha az orvos, és nem is egy, ugyanazon a véleményen van, akkor muszáj elfogadni a tanácsát és alávetni magát a műtétnek. Fiamnak február végére kaptunk időpontot a lézeres körülmetélésre, hát jó mélyen kell a zsebünkbe belenyúlni, de úgy gondolom, az sztkb-ban már annyi mindent felületesen végeznek, hogy inkább kihagyjuk.
2019. jan. 28. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ha az orvos, és nem is egy, ugyanazon a véleményen van, akkor muszáj elfogadni a tanácsát és alávetni magát a műtétnek."

Ez így megint nem igaz teljesen. Én is voltam nem is egy urológusnál mielőtt megoldattam volna, mindegyik egyhangúan azt mondta, hogy metélni kell, hogy nincs más megoldás, az egyéb megoldásoktól meg mindegyik el akart ijeszti,aztán tessék! Most mégis van fitymám, rendben működik, nem szűk és nem is szűkült vissza, esztétikus és szép lett! És nem kellett körülmetélni, hol ott háromnál több urológus akart rávenni a körülmetélésre közüllük nem egy volt magán, aki csak a pénzemet vette el, de le se sz..rta hogy én mit akarok. Ugyhogy az urológusokról ennyit.

Szóval lézeres körülmetélés ide vagy oda, parasztvakításnak a lézeres módszer tökéletes plusz jó hangzatos és még drága is,én azért ennél alaposabban utánajártam a működő képes megoldásoknak és sikerült az egyébként minden (valószínű hogy metéléspárti) orvos által reménytelennek titulált fitymaszűkületemet olyan megoldással megoldatni,amelyet én magam is akartam, és szívesen elfogadtam. Tettem ezt aggályoskodó és a saját félelmeiket, módszereiket és javaslataikat rám kivetíteni akaró ősök nélkül!:D

2019. jan. 29. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!