A fitymaszűkületet nem lehetne egyetlen mozdulattal megoldani?
Figyelt kérdés
Egy hosszirányú bemetszés a makk végétől a pénisztest irányába nem oldaná mg a problémát? Nem lesz fedetlen a makk és a fityma is marad valamint megszűnik a szűkület.2018. nov. 28. 10:34
1/11 anonim válasza:
Rosszabb lenne meg fájdalmasabb mint ha erőt vennel magadon ės elmennėl a dokihoz.
2/11 anonim válasza:
Elvileg megoldaná. De ne csináld házilag!! Nagyon vérezhet, begyulladhat! Érzékeny testrész, ne kísérletezz rajta!
3/11 anonim válasza:
ügyeleten fogsz kikötni vagy elvérzel, sok sikert. én inkább szakemberre bíznám kórházban.
4/11 anonim válasza:
A hegesedés miatt rosszabb lesz, mint eredetileg volt.
5/11 A kérdező kommentje:
Nincs szűkületem és orvosi körülmények között gondoltam elvégezni. Humánusabbnak gondolom, mint a teljes körülmetélést.
2018. nov. 28. 11:28
6/11 anonim válasza:
Nincs szűkületed de azért orvosnál akarod megcsináltatni.
Hogy van ez??
7/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom megcsináltatni mert nincs szűkületem. Ezt csak egy megoldásnak gondoltam a teljes metélés helyett.
2018. nov. 28. 12:36
8/11 anonim válasza:
Létezik ez a megoldás, bemetszés néven szokták emlegetni. Dorsal slit angolul.
9/11 anonim válasza:
Ne csinálj butaságot, több kárt és fájdalmat okozol, mint a remélt haszon... Menj el egy magán urológushoz, mert az államiak túl terheltek... Ha kell metéltesd magad körül... Én így tettem és megoldódott minden gondom... (Dr. Fekete megoldotta)
10/11 anonim válasza:
Nem tudom miért olyan nehéz megérteni a kérdezőt másoknak.
Nincs fitymaszűkülete, nem akar magán műtétet végrehajtani, nem akar orvoshoz menni és ott műtéten átesni - csupán azon gondolkodott hangosan, hogy akinek fitymaszűkülete van, azon nem lehet-e bemetszéssel segíteni a teljes körülmetélés helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!