Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk, férfiak, hány napig...

Fiúk, férfiak, hány napig hordtok egy alsógatyát?

Figyelt kérdés
Milyen szempontból,mikor cseréltek?

2018. nov. 18. 22:19
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

Én naponta szoktam cserélni.

Nem higiénikus, ha több napig hord valaki egy alsónadrágot. Beleizzad, bepálik, a hámsejtek (különösen az alsógatya dörzsölése miatt) belekerülnek a szövetbe, akármennyire is rázza le a férfi, vizelet is belekerülhet, a vonalkód pedig csoda ha nem nyomtatódik rá a 2-3.napra, főleg ha abban dolgozik is az ember, fizikai melót.

Bocsi hogy ezt mondom, de gusztustalan és saját igényesség jellemzője, ha valaki nem cserél. Pontozzanak le, de ezt gondolom.

2018. nov. 26. 09:48
 22/26 anonim válasza:
100%
Naponta. Éjszakánként laza boxerben alszom, azt két naponta cserélem.
2018. nov. 28. 19:04
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Haat, ez alap dolog kene legyen,hogy mindennap zuhanyzaskor. Ha tobbszor zuhanyzol egy nap akkor tobbszor.
2018. nov. 29. 02:34
 24/26 A kérdező kommentje:
hát én akárhogy szagolgatom, akár 2-3 naposan sincs szaga.-melós vagyok, nem szagolgatjuk a kollégákkal egymást,én 2-3 napig elhordom.persze fürdés után nem veszem vissza, meztelenűl alszok.
2018. nov. 29. 19:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Van mikor 1 napig se
2019. jan. 22. 09:47
 26/26 anonim ***** válasza:
Reggel és este tisztát veszek, alap. Igen, én éjszaka, alvás közben is szoktam koszolódni, meg a gatyám is :)
2019. jan. 22. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!