Fiúk, férfiak, hány napig hordtok egy alsógatyát?
Figyelt kérdés
Milyen szempontból,mikor cseréltek?2018. nov. 18. 22:19
21/26 anonim válasza:
Én naponta szoktam cserélni.
Nem higiénikus, ha több napig hord valaki egy alsónadrágot. Beleizzad, bepálik, a hámsejtek (különösen az alsógatya dörzsölése miatt) belekerülnek a szövetbe, akármennyire is rázza le a férfi, vizelet is belekerülhet, a vonalkód pedig csoda ha nem nyomtatódik rá a 2-3.napra, főleg ha abban dolgozik is az ember, fizikai melót.
Bocsi hogy ezt mondom, de gusztustalan és saját igényesség jellemzője, ha valaki nem cserél. Pontozzanak le, de ezt gondolom.
22/26 anonim válasza:
Naponta. Éjszakánként laza boxerben alszom, azt két naponta cserélem.
23/26 anonim válasza:
Haat, ez alap dolog kene legyen,hogy mindennap zuhanyzaskor. Ha tobbszor zuhanyzol egy nap akkor tobbszor.
24/26 A kérdező kommentje:
hát én akárhogy szagolgatom, akár 2-3 naposan sincs szaga.-melós vagyok, nem szagolgatjuk a kollégákkal egymást,én 2-3 napig elhordom.persze fürdés után nem veszem vissza, meztelenűl alszok.
2018. nov. 29. 19:01
26/26 anonim válasza:
Reggel és este tisztát veszek, alap. Igen, én éjszaka, alvás közben is szoktam koszolódni, meg a gatyám is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!