Miért van az, hogy egy férfinak ha "nedves álma" van, akkor álmában úgy érzi mintha óriási mennyiség távozna, közben pedig igazából csak 1-2 csepp? (bővebben lent)
Elnézést ha kicsit alpárian hangzik vagy illetlenül, de nem tudom jobban megfogalmazni, viszont érdekelne amit lentebb kérdezek.
Egy ideje foglalkoztat, hogy miért van az, hogy ha "olyan" álma van egy embernek, ami ejakulációval jár, akkor miért olyan érzés mintha "felrobbanna" odalent, miközben nagyon kis mennyiség (sőt néha szinte semmi sem) távozik?
Nekem ma hajnalban volt ilyen, azt álmodtam hogy lefekszek valami nővel, és mikor "betettem", pár másodperc után el is mentem álmomban, konkrétan azt hittem hogy úszni fogok a ragacsban olyan elemi erővel jött ki, aztán mikor felkeltem konkrétan egy csepp volt az egész. Közben pedig az érzés sokkal erősebb, egyúttal kellemesebb is volt, mint maszturbálás során bármikor. Ez mitől lehet?
Elnézést még egyszer ha túl naturális vagy alpári volt, de muszáj voltam leírni hogy világos legyen mit kérdezek, hátha más tudja az okát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!