Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogy egy férfina...

Miért van az, hogy egy férfinak ha "nedves álma" van, akkor álmában úgy érzi mintha óriási mennyiség távozna, közben pedig igazából csak 1-2 csepp? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Elnézést ha kicsit alpárian hangzik vagy illetlenül, de nem tudom jobban megfogalmazni, viszont érdekelne amit lentebb kérdezek.

Egy ideje foglalkoztat, hogy miért van az, hogy ha "olyan" álma van egy embernek, ami ejakulációval jár, akkor miért olyan érzés mintha "felrobbanna" odalent, miközben nagyon kis mennyiség (sőt néha szinte semmi sem) távozik?

Nekem ma hajnalban volt ilyen, azt álmodtam hogy lefekszek valami nővel, és mikor "betettem", pár másodperc után el is mentem álmomban, konkrétan azt hittem hogy úszni fogok a ragacsban olyan elemi erővel jött ki, aztán mikor felkeltem konkrétan egy csepp volt az egész. Közben pedig az érzés sokkal erősebb, egyúttal kellemesebb is volt, mint maszturbálás során bármikor. Ez mitől lehet?

Elnézést még egyszer ha túl naturális vagy alpári volt, de muszáj voltam leírni hogy világos legyen mit kérdezek, hátha más tudja az okát...

2018. nov. 18. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Hát, kamasz- és fiatal koromra visszaemlékezve, bizony lucskos volt a pizsamám.
2018. nov. 18. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Alvási REM fázisban erősebbek ezek az érzések, mintha azt olvastam volna.
2018. nov. 18. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
20%
Örülj neki, hogy csak 1 csepp volt :D
2018. nov. 18. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor volt, akkor jött rendesen, ahogy kell. El is áztam. De az érzés tényleg ilyen.
2018. nov. 18. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
örülj neki hogy csak egy csepp, nekem anno hoznom kellett a kárpittisztítót, titokban megcsinálni hogy anyámék nel ássák, utána hajszárítóval megszárítani, jó kis program mondhatom
2018. nov. 19. 00:20
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Ez hozzátartozik a felnőttéválás folyamatához.
2018. nov. 20. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!