L-arginin tudnatok ajanlani (jobb errekcio), en ezt neztem ki de nem tudom, hogy jo e gyarto?
Nutritional Information Amount NRV
L-Arginine Hydrochloride 1500mg *
Korean Ginseng (Panax Ginseng) Root Extract 60mg *
equivalent to dried root 900mg *
standardised to provide 24mg ginsenosides
Damiana (Turnera diffusa) Leaf Extract 90mg *
equivalent to dried leaf 450mg *
Maca (Lepidium meyenii) Root Extract 25mg *
equivalent to dried root 500mg *
Zinc 15mg 150
Szerintem ez hülyeség, pénz lehúzás. Enyi erővel kávézhatnál is.
TST fokozót nézzél már akkor, a TST az ugye a tesztoszteron, a fokozó részt gondolom nem kell magyarázni.
Én edzés miatt szedtem egy időbe, még a ronda, kövér nőket is megkívántam. Napi 24 órából 14et minimum állt a cerka.
De az az arginintól semmi. Az csak egy funkcionális aminosav, lehet van némi hatása. De sokszor nagyon túldícsérnek pár terméket, hogy tudják elfele adni.
A TST az meg valóban a férfi nemi hormon, ha annak a termelését fokozod az tényleg hatásos. (bár 30 éves kor alatt sokat ezzel se ér, csak 40 év körül)
Az a baj, hogy sokmindent egybe tolnak/tabletta, amiről sokszor még teljesen lövésük sincs még biokémikusoknak sem.
Más a tesztoszteron fokozó, más a termékenység fokozó, ráadásul kismillió féle képpen lehet potenciát, erőt, stb-t emelni.
Ha csak a tesztoszteront növeled simán, az blokkolni fogja a termékenységet, erekció lesz bőven, de minimális vágy/spermaképződéssel.
Az erekciónak a zasszony fog örülni, a pasas kevésbé, a legjobbak a vágyfokozók, és általában ezek drágábbak is.
De vigyázni kell, mert sok közülük blokkolja is a DHT-t, ami nem túl szerencsés, pl ginseng.
Az L-arginin önmagában jó.
Utolo:
epp most rendeltem ginsent, mi az hogy gatolja a DHT ? ne is szedjem be akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!