Herén rúgás tényleg fáj ennyire vagy csak megjátsszák?
Figyelt kérdés
Múlt héten tesi órán labdával véletlenül telibe találták a nemi szervét az egyik gyereknek. Azonnal összeroskadt és elkezdte szorongatni a nemi szervét. Ez volt több percig, majd végül csak-csa fel állt és folytattuk az órát. Csajként értelmetlenül állok ez előtt, tudom hogy mivel nekem nincsenek heréim azért, de tényleg annyira fájdalmas, hogy állni sem bírnak tőle a fiúk? Pár éve általánosba történt meg velem, hogy a szemem láttára verekedett össze a bátyám egyik osztálytársával. Egyszer térdre esett a bátyám, majd a másik gyerek fenékbe akarta rúgni, de mivel a tesóm térdre esett, előrébb sikerült rúgni neki. Ez után reakció nélkül fel állt majd tovább futott a tesóm, nem is mutatta hogy fáj neki, csak később mesélte hogy telibe tökön rúgta hátulról a gyerek. Ezért sem értem, hogy ha a tesóm ki bírta, akkor mások miért esnek azonnal össze egy tökönrúgástól?2018. nov. 2. 21:38
1/20 anonim válasza:
Más fájdalomküszöb talán. De igen,ennyire. Momentán a könny ki tud csordulni
2/20 anonim válasza:
Majd ha neked is az lenne,nem kételkednél benne .
Neked sem egy simogatás,ha erőből mellen találnak .
3/20 anonim válasza:
Hidd el hogy,nagyon fájdalmass ,neked se esik jó ,amikor mellen eltalálnak !
4/20 anonim válasza:
Soha nem fogod érezni lány létedre, hogy mennyire fáj.
Ugyanúgy, ahogy a fiúk/férfiak nem érzik a szülési fájdalmat.
5/20 anonim válasza:
??? miért ilyen nehéz ezt elfogadni? igen, nagyon fáj. ezt én nőként fel tudom fogni. nem véletlenül oda a legjobb rúgni ha önvédelemről van szó
6/20 anonim válasza:
Kedves kérdező a bátyádat nagy eséllyel nem herén, hanem gáton rúgták, ami nem fáj annyira.
Én 28 éves vagyok, de még egyetlen férfit sem láttam, aki nem esett volna össze egy herénrúgástól.
7/20 anonim válasza:
Régi mondás: A nők szerint nincs fájdalmasabb a szülésnél. Még nem rúgták őket herén...
8/20 anonim válasza:
#7. A szülés nagyobb és hosszabb ideig tartó fájdalommal jár, mint egy herén rúgás! Nagyon nem ugyanaz a kettő!
9/20 anonim válasza:
7-es, 8-as...csak az egyiket lehet megtapasztalni egy embernek így nem tudhatjátok hogy melyik a rosszabb...de az tény hogy egyik sem kellemes
10/20 anonim válasza:
több, mint 10 éve nem sírtam, de amikor 1 éve herén rúgtak, közel voltam a síráshoz...
Hasonlít ahhoz, mikor gyomorba rúgnak, csak kb. 10x jobban érzed :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!