A héten már másodszor pisiltem be álmomban. Mi a megoldás ellene? 23/F.
Tavaly is előfordult február tájában kétszer, pár hét különbséggel, azóta nem..egészen mostanáig. Az éjjel és az azelőtti éjjel alkalmával megint megtörtént.
Lehetne mondani hogy az első alkalomnál a pisilés hiánya miatt, de az este pisiltem lefekvés előtt, majd elalvás előtt mégegyszer, két korty vízzel bevettem a fájdalomcsillapítót a fogam miatt és annyi.
Napközben vizelettartási problémáim soha nem voltak.
Annyira lettem figyelmes hogy az elmúlt 3-4 hónapban sokszor úgy ébredek fel hogy nagyon kell, és kicsit ütemesebben kell öltöznöm és haladnom wc-re. Pedig este mindig megyek wc-re ha érzek rá igényt. Egyébként a párom is ilyen, rohan reggel Ő is. Legtöbbször neki kell jobban, és szoktunk egymással szórakozni olyankor.
Mi a megoldás erre ? Egyeltalán miért van ez, mitől ?
Ciki-nem ciki, ez van..szüleimnek sem mertem bevallani, párom az első alkalmat tudja hogy talán egy-két csepp hamarabb jött ki ( persze annál több volt), a másodikat, ami éjjel történt még nem..reggel nem volt idő erre.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Aki negatívot mond/ír, de építőjelleggel az zöld pacsit kap a hozzászólására azokkal együtt mint akik jó válaszokat írtak. A kicikizést szeretném ha elkerülnétek! Köszönöm!
A kérdező kommentje:
"Kitudja mikorra kapok időpontot."
Urológiára nem kell időpont, sem beutaló. Bejelentkezel, és amikor sorra kerülsz bemész. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!