Mit lehet tenni enyhe letapadásnál?
Figyelt kérdés
a makkom elején kb 1 cm-en le van tapadva a bőr. Ez nem zavar pl. maszturbálás közben , de ha erőltetem fáj. Természetesen még nem élek nemi életet ,de 3-4 évvel későbbre már kellemetlen lehet szex közben . Letépés fájdalmas-már próbáltam . Valami házi megoldás ???2010. jún. 24. 17:52
1/10 A kérdező kommentje:
esetleg valami gyógyszer ?
2010. jún. 24. 17:53
2/10 anonim válasza:
Soakan fürdéskor szokták húzogatni és akkor pár héten belül lazzulni szokott nekik a bőr,próbáld ki ezt ha ez sem jön be,akkor menj dokihoz ott lehet hogy kapsz egy egyszerű kenőcsőt rá,v. marad az orvos általi hátrarántás,esetleg bemetszés,de próbálkoz az elsővel addig is.
3/10 anonim válasza:
Hallod!Te aztán nem vagy semmi!!!"Letépés fájdalmas-már próbáltam " Letépni???!!!!Ez már nekem is fáj pedig nő vagyok :D
4/10 anonim válasza:
zuhany alatt huzogasd. nekem is így volt csak a makk végén szval nemtudtam teljesne lehuzni tök beparáztam aztán kb 2 hét alatt "meggyógyult"
14/F
5/10 A kérdező kommentje:
Nem a farkam akartam letépni ! xD Csak a bőrt róla.
2010. jún. 25. 10:53
6/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?És attól hogy van enyhe szűkölet másban nem akadályoz?De tényleg lassan húzogasd a bőr és nyúlni fog tőle,lazzulni és sokkal jobb lesz,ha még sem így lenne akkor orvoshoz kell menned,de egyet ne engedj,sok doki mert nekik így könnyebb egyből metéltetni akarnak,ha ezt akarná,azt nem hagyjátok,mert nagyon sok egyszerűbb megoldás van.
7/10 A kérdező kommentje:
13 / F Nagyon nem akadályoz .
2010. jún. 26. 11:03
8/10 anonim válasza:
még nagyon fiatal vagy,ennyi idősen több fiúnál is előszokott fordulni és én is úgy tudom hogy a húzogatás jót tesz,és rendbe jöhet tőle.Szóval ahogy írtad,ettől még úgyan úgy fel tud állni a és hátra tudod húzni a bőrt,csak kicsit kellemetlen akkor még nincs nagy gond.A húzogatos módszert kiprobáltad már és ha igen látsz javulást?
9/10 A kérdező kommentje:
fürdésnél szánok rá 3 percet és kicsit feszegetem . 3-4 napja csinálom és már mintha lazább lenne :D
2010. jún. 27. 10:19
10/10 anonim válasza:
Fürdés után, a felpuhult állapotban szánj rá még kicsit több időt, ha jót akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!