Ma nemi szerven dobtak labdával tesi órán, nem kibírhatatlanul fájt, de mégis percekig. Ez normális?
Figyelt kérdés
Nem volt olyan nagy a fájdalom, de mégis 5-7 percig tartott. Ez azért van, mert én nem estem össze és fogdostam a nemi szervemet, mint ahogy ilyenkor szokás azért fájt ilyen hosszu ideig? Vagy az nem befolyásolja akkor miért csinálják?2018. okt. 12. 20:57
1/4 anonim válasza:
Igen, teljesen normális, nekem van H egy óráig fáj. Fogdosni azért szoktak, hogy feltunjenek, és rájuk figyeljenek, állítsák be őket szegény hősnek, a megdobót pedig gonosz pszichopatának.
2/4 A kérdező kommentje:
vagy nem lehet hogy valami hirtelen reakció az össeesés?
2018. okt. 12. 21:07
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális. Aki fogdossa, az is teljesen normális, és nem kell lenézni érte. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, és az is lehet, hogy a másik fiút keményebben találták el. Láttam már olyat, hogy valaki elájult a fájdalomtól, és nem azért, hogy figyeljenek rá.
4/4 anonim válasza:
1: "Fogdosni azért szoktak, hogy feltunjenek, és rájuk figyeljenek, állítsák be őket szegény hősnek, a megdobót pedig gonosz pszichopatának."
Hülye :)
Az ember ösztönösen odanyúl a fájó testrészhez, ez egy természetes reakció, és bármily hihetetlen, némileg tényleg csökkenti a fájdalmat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!