Honnan tudhatom, hogy mi ez a péniszemen?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre, hogy kialakult egy kis dudor vagy pattanásszerűség a péniszem tövén. Ha hozzáérek fáj és ha megpróbálom kinyomni, akkor nem jön belőle semmi. Honnan tudhatom, hogy ez tényleg csak egy pattanás és nem valami más?2018. okt. 8. 12:07
2/6 anonim válasza:
Lehet szőrtüsző- vagy faggyúmirigy-gyulladás. Ne nyomogasd, várj pár napot, és ha nem múlik, akkor lehet érdemes orvosban gondolkodnod.
4/6 szamo77db válasza:
Fordulj orvoshoz, ez a biztos megoldás. Egyébként fogalmam sincs, hogy mi lehet. Ezért javasoltam az orvost.
5/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele! Ha punci lenne már észrevetted volna! :-)
Nekem is volt néha pattanás rajta!
Rettenet szar mert olyan lassan fejlődött ki, és amikor végre kinyomtam, majd összecsináltam magam! És utána is fájt még hosszú ideig!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Mostanra már szerencsére lelohadt és már halványabban látszik. Szerintem itt már nem lesz gond.
2018. okt. 13. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!