Lehetséges még valahogy korrigálni?
Nagyon kevés férfi van, akinek totál egyenes a farka.
Nekem is kissé balra indexel.
Bár előfordul, hogy ez egy betegség következménye. Nézz utána.
Hali!
Miért ne le7ne? :-)
Serdülőkorban ez a dolog még elég képlékeny, és te mégcsak nemrégóta serdülsz... Azonban azt kétlem, hogy az alsógatya lenne a ludas, én is balra teszem a gatyeszban, amíg hordom, mégsem ferdült el...
Most hol tartasz a serdülésben? eddig miben változtál az elmúlt időszakban és mennyi idő alatt?
Üdv: EE
Hali!
Igen, ilyesmikre gtam.
Nno, ez így arra utal, hogy elég képlékeny még a dolog. Feltételezem a nemi szerveid már elkezdtek nőni (nem írod), de nagy vszséggel ebben a korban még nem a végleges méretűre, ezért mondom, hogy ez a dolog most sztem képlékeny, éppen ezért érdemes lenne megmutatni egy urológus/andrológus szakorvosnak és szakvéleményt kérni róla.
<?> A görbületet kb. hogyan képzeljük el?
_ Alapból balrakanyar élesen, majd egyenes, vagy...
_ Balrakanyar fokozatosan,...
_ Esetleg egyenesen indul, de a bránód egy ponton megtörik és balra fordul?_
<?> Kanyarodás közben csavarodik is?
<?> Péniszed csak egyetlen ponton törik meg, vagy több ponton is?
(Megmondom miért...
Előfordult már, hogy olyasvki kért tőlem tanácsot, akinek a pénisze több ponton tört meg, és ezek a törések S-alakot formáztak meg, ráadásul az illető a fékjével szemezett majdnem, annyira ki volt csavarodva a fütyije.)
<?> Hogy ítéled meg? A féked nem rövid(ebb)? Nem húzza le a makkodat önmaga alá?
<?> Mindigis ilyen volt a fütyid? (Hogy ennyire balra áll?) Vagy ez az állapot mióta áll fenn?
<?> _ Azt mindenképpen meg kell kérdeznem, hogy...
_ Milyen személyiségnek érzed magad? (nyitott/zárkózott, közvetlen/gátlásos)
_ Szégyelled-e magad a görbület miatt?
_ A szüleid tudják ezt, hogy elégedetlen vagy önmagaddal emiatt?
_ Elmondtad-e már nekik, hogy problémád van, hogy mit szeretnél, vagy szégyenled magad előttük? (Most még sztem inkább lehetne segíteni... o.O)
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!