Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért nem áll rendesen? Mi...

Miért nem áll rendesen? Mi agond? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
kb egy éve vettem észre hogy gond van a merevedésemmel. nem kőkemény. és a makkom szinte teljesen puha marad.
2010. jún. 23. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyen életmódot folytatsz? Testmozgást végzel-e? Jelenleg van valamiféle betegséged? Szedsz valamilyen gyógyszert? Van állandó partnered? Ezek ismerete nélkül nagyon nehéz segíteni.
2010. jún. 23. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok.van partnerem. elég keveset mozgok. hetente 3x pár sört megiszok a haverokkal + kevés fű. nemtudok rola h lenne vmi komoly betegségem(csak a refluxrol tudok)nemm szedek gyogyszert. nagyritkán van normális merevedésem de a makkom akkoris puha marad félig. barátnőm igy is megvan elégedve teljesen de nekem nemolyan mint régen. kevésbé érzem..
2010. jún. 23. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Köszi hogy válaszoltál a kérdésekre :). Ha ennyire fiatal vagy, akkor ez semmiképp sem normális dolog, még akkor sem, ha nem mozogsz túl sokat. Nem vagyok orvos, de ha az én partneremmel lenne ez a gond, akkor azt tanácsolnám neki, hogy első körben keresse fel a háziorvost, és kérjen egy beutalót rutin vérvizsgálatra. Ha nem szégyelled, akkor el is mondhatod neki, hogy konkrétan mi a baj, és lehet hogy az urológiára is beutal majd. De én egyelőre vérképet nézetnék, mert bizony lehet a háttérben valami érrendszeri dolog, vagy akár kezdődő diabétesz is. Nem megijeszteni akarlak, csak jó ezeket rögtön kizárni, hogy más okok után lehessen nyomozni.

Ha a vérkép teljesen normális, akkor már biztos hogy urológiára mennék a problémával, ott alaposan meg tudnak vizsgálni, hogy valami szervi problémád van-e.

Ha ez sincs, akkor maradnak a pszichés okok, de úgy tűnik nekem, hogy kiegyensúlyozott vagy, szóval azt kizárnám.

2010. jún. 23. 15:48
 4/7 A kérdező kommentje:

voltam urologusnál kb féléve de egy enyhe prosztatagyulladáson kivül mást nemtalálét. viszont most ugrott csak be hogy párhónapig jártam kivizsgálásokra hirtelen ájulások miatt. az eredmény az lett hogy semmi bajom(szerintük normális naponta akár2-3x is elájuni). lehet hogy esetleg érszükület vagy valami érprobléma miatt van? mert az mindkettőt magyarázná szerintem. elmegyek orvoshoz bármikor. nemszégyellem. csak ha nemmondok valami konkrétat akkor aztmondják h semmi. vagy hogy pszihés probléma mert tulzottan megakarok felelni a partnernek. kezdek aggodni mert páréve semmi gond nemvolt. és attol tartok hogy komolyabb lesz előbb utóbb.

köszia tippet. ha van még ötleted várom..

2010. jún. 23. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
a fűvel lesz itt a gond, ez a fű mellékhatása. hagyd abba a füvezést és rendbejössz
2010. jún. 24. 00:49
 6/7 anonim ***** válasza:

A fűnek szerintem nincs hozzá köze, mert ha a kérdező minden nap háromszor tolná, akkor az esetleg gond lenne, de egyszer-egyszer nem igazán okozhat ilyet, pláne hogy nem azt írta, hogy fű után van merevedési gondja, hanem úgy általában. Már ha jól értettem. De ki lehet próbálni leállni vele pár hétre, és megnézni, mi lesz.

Egyébként én mindenképpen folytatnám a kivizsgálásokat, esetleg másik orvosnál, akár magán úton is, mert az ájulások szerintem egyáltalán nem normális ennyi idősen. Én is valami érrendszeri problémára gyanakodnék. Ha az ájulások + merevedési problémák egy orvosnak normálisnak számítanak, akkor inkább másik orvoshoz fordulnék. Szerencsére az itteni háziorvos nagyon komolyan vesz minden panaszt, de gondolom nem minden doki ilyen.

2010. jún. 24. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:

a fű csökkenti a vérnyomást, de csak addig, amíg a fű hatása is tart.

ha a megfelelés miatt van, akkor önkielégítésnél teljesen kemény lenne, ott nincs megfelelés.

sztem próbálj minél több orvossal beszélni, hátha valamelyik látott már ilyet.

2010. jún. 24. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!