Magyarországon hol lehet lézeres körülmetélés? Nagyon sürgős.
Figyelt kérdés
Nagyon sürgősen szeretnék körülmetélést kizárólag lézerrel. Sajnos nem találtam sehol se ilyet. Valaki tudna segíteni?
Arscmedicet találtam. Voltam is ott. De ilyen bunkó, arrogáns doktor úrat még nem láttam... Senkinek se javaslom. Kidobott pénz volt.
2018. szept. 28. 11:14
11/13 anonim válasza:
Dr. Fekete profin dolgozik... Csak annyit vág, amennyit szükséges... Nekem bevált...
12/13 anonim válasza:
Végül mi lett? Lézeressel műttetted meg magad?
13/13 anonim válasza:
A "nem hiába nőtt oda" mondathoz mondanék valamit. A betegségek sem hiába történnek és új életfeladatokat mutatnak nekünk. Pont a fitymaszűkület nagyon sok esetben tudományos ok nélkül marad, csak felnőttkori cukorbetegségnél tudnak magyarázatot adni. Én a sajátomra spirituális választ kaptam, ami korábbi életem karmájából adódik és meg kellett szenvednem vele. Nekem konkrétan meg volt írva, hogy hibássá váljon a fitymám és elveszítsem. Ellenben nagyon-nagyon jól érzem magamat fityma nélkül. Mindenkinek minden ilyen előre le van zsírozva fentről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!