Csomók a herezacskón?
Figyelt kérdés
Kettő, kisebb csomószerűséget vettem észre az imént. Mint amikor pattanás lenne kialakulóban. Így értitek miről lehet szó. Először azt hittem, hogy az ( volt már ), de aztán észre vettem még egyet. Nem tudom, hogy az már régebb óta ott volt-e csak nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget vagy csak most alakult ki... de a másik tuti, hogy 1-2 napos. Másnak volt ilyen... ? Nagyon rá vagyok parázva. Természetesen azért megnézetem, de jó lenne, hogyha tudnék kapni megnyugtató választ. Két pattanás egyszerre elég kis eséllyel alakul ki.
24/f
2018. szept. 23. 02:18
1/1 A kérdező kommentje:
Ah, most egy picit megnyugtattam magam. Találtam ilyen dokis kérdezős oldalt ahol csomó fiatalnak volt hasonló problémája. Simán lehet olyasmi, ami pl. kenőccsel elmúlik. Csak persze az internet először mindig ki akar nyírni...
2018. szept. 23. 02:23
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!