Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Penisz problémám? Már a tünet...

Penisz problémám? Már a tünet ezelőtt jó 2honappal kezdődött. Egy csípős erekciom volt masztizas után. Utánna pedig csípett a vizeletem vizeletet ( mielőtt elindult volna/közben/végén) azaz akkor teljes vizelés alatt.

Figyelt kérdés
Volt egy laboros ismerősöm aki csinált vizelet mintát és azt mondta szedjek Nolicin tablettát! Meg is szűnt ez a panasz , de most egy jó hete meg duzzadt a húgycső nyílásom és amikor elindul a vizelés ugyancsak kissé csip de csak amikor elindul! Rakok kepet is hogy néz ki. Megkérem calaki segítene ? Orvoshoz már csak jövőhet végére kaptam időpontot addig is jó volna tudni!
2018. szept. 21. 11:14
 1/7 A kérdező kommentje:
Továbbá szűz vagyok és 19 éves fiú!
2018. szept. 21. 11:15
 2/7 anonim válasza:
Lehetek hogy szexjátékszer okozta fertōzés...
2018. szept. 21. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Visszatért a húgycsőgyulladás, valószínűleg csak kicsit segített az előző gyógyszer.

Az orvos majd ír fel célzott antibiotikumot. Ne felejtsd el majd megemlíteni neki, hogy mit szedtél. Fontos lehet.

Addig is nem árthat egy Kis kamillás borogatás...

És tartsd mindig tisztán! Lehet, hogy valamikor piszkos kézzel nyúltál hozzá.

2018. szept. 21. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:
És az mitől van a hogy cső gyulladás ? Vagy amit enlitettel hogy ha nem voltam meg nővel ?
2018. szept. 21. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Szoros gatya, kevés folyadék, kevés vizelet..
2018. szept. 21. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Vizelettenyésztés és célzott antibiotikum-kezelés kell minél hamarabb. Amíg nem jutsz el az orvoshoz, addig pedig igyál kisvirágú füzike teát, egész jó az ilyen fertőzések ellen.
2018. szept. 21. 14:07
 7/7 anonim ***** válasza:
És az is fontos, hogy sok vizet igyál, a vizelet is fertőtleníti a húgycsövet.
2018. szept. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!