Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért fájhat az alhasam?

Miért fájhat az alhasam?

Figyelt kérdés

Az elmult 1 évben nagyon változó volt a produkcióm a wcn ... 60%ban hasmenes 20% ban normalis 20% ban szorulas

Ehhez tarsul furcsa alhasi fajdalom ( ez ibkabb csak erzes , sosem volt kozeleben sem hogy kibirhatattlan lenne.

Es ehhez az alhasi fajdalomhoz tartozik az hogx a heremen van mind 2 oldalon cista jobb ildalin egy borsomeretu a mellekheren a masik, bal oldalin oedig csak kb 1 mm es de az mint ha a heren lenne es az viszon nagyon tud fajni ha hozza nyulok.

3 orvos is latta es mondtak hogy az eg adta vilagon semmit nem kell vele csibalni es nem is a heren van csak en erzem ugy....

Ha kicsit hozzanyulok erzodik hogy az alhasamig nyilal be ,

Azt nem tudom hogy a wc s produkciomhoz mi koze lehet de az biztos hogy ez a 2 dolog kb egy idoben jelent meg kb 1- 2 eve.

Rengeteg mereg eros etelt ettem es azt mar kifigyeltem higy ha erosset eszek mindig jon mar a hasmenes ( zold eros paprika, cseresznyepaprika , szoszok , csili stb,) de letezhet hogy elkezdtem pl valamire alergias is lenni vagy erzekeny? Pl cukor vagy laktoz stb? Soha semmire nem voltam az eddig.

Nem tudom miert lehet ez hogy igy ingadozik

Es a bal heren az 1 2 mm es ciszta is nagyon zavar mert attol alhasig nyilal a fajdalom ( sportolni is sokkal nehezebben tudok)

30/f

2018. szept. 13. 09:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Valami gond biztosan van. És ha fájdalommal jár, akkor nem igaz, hogy semmit sem kell vele kezdeni. Az ilyen gyakori hasmenés sem normális.

Én a háziorvoshoz mennék el, és tőle kérném, hogy segítsen, hogy merre induljak el. Vagy pedig magándokihoz. Ott nem fognak lerázni.

2018. szept. 13. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!