Mit tegyek? Milyen orvoshoz menjek?
Figyelt kérdés
Szerintem fitymaszukuletem van, szinte soha nem lattam a kupakomat, es mar egy ideje a farkam tovebe szemolcsok jelentek meg eleinte egy-ket darab volt de most mar van vagy 50 is! Mit kellene tennem? Van ra valami krem?
18F
2018. aug. 27. 21:35
1/7 anonim válasza:
Fitymaszűkület gyanújával urológushoz, a szemölcsökkel bőrgyógyászhoz!
2/7 anonim válasza:
Nemibeteg gondozó, bőrgyógyász, urológus.
3/7 A kérdező kommentje:
Koszonom!
És esetleg aki jart így hogyan zajlott le ez nala?
2018. aug. 27. 22:02
4/7 anonim válasza:
#2 vagyok. Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nő vagyok. Jobbulást!
5/7 A kérdező kommentje:
Oh :D azert koszi
2018. aug. 27. 22:29
6/7 anonim válasza:
A rengeteg szemölcs nagy baj lehet!! Azonnal menj nemibeteg gondozóba és ne élj nemi életet ne fertözz meg senkit mert valószínü herpesz. Vagy rosszabb
7/7 anonim válasza:
Menj el először urológushoz beutaló nem kell,oda hamar be tudsz jutni és ha kell tovább küld,ha meg tudja a többi bajod is kezeli,mert előfordulhat hogy mivel nem tudtál rendesen tisztálkodni valami fertőzést is összeszedtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!