Milyen mellékhatásai vannak a kasztrációnak?
Próbáltam utánakeresni, de általában csak a kémiai kasztráció, transzneműek viselt dolgai jöttek elő, de ezek engem nem érdekelnek, mivel se pedofil bűnöző, se meleg nem vagyok.
Viszont a dolog "útban van", nagyon kellemetlen már a szexuális vágy és a libidó létezése, olyan mint az éhség-szomjúság, csak míg ezeket változatos módon ki lehet elégíteni, ezt nem.
Viszont muszáj, úgyhogy napi három maszturbálás mindig van, de ez nem igazán kellemes már, vagy kielégítő, egyedül a szorítást enyhíti - a mellkasomban. Kicsit könnyebb utána az élet, nem figyelem a nőket, nem zavar, hogy egyedül fogok meghalni, mert kicseszett ronda vagyok.
Zavaró a frusztráció, kellemetlen a visszatérő vágy, ami egyre jobban zavar ahogy az évek telnek.
Mivel járna egy kasztráció ("kiherélés")? Milyen mellékhatásai lehetnek?
Szeretnék végre könnyű szívvel élni és nem úgy, hogy arra gondolok ami nem elérhető.
Kérem ne töröltessék a kérdést; nem trollkodás, nem szoktam trollkodni.
Ha-ha, pont ezaz, hogy sokáig nagyon jó volt úgy, de már olyan mint mikor szárazkenyér a menü, az éhség ugyan elmúlik, de mindenfajta élvezet nélkül, csak a megkönnyebbülés nyugalma hoz kicsi felvillanyozást, de amúgy... Kényszer, nem élvezet.
Tudom, hogy mindenki utálja ezt a kérdést, de nem gondolkodtál el pszichológuson? Lehet, hogy tudna segíteni feldolgozni a kellemetlenséget és felírhat olyan nyugtatót, ami kifejezetten jól csökkenti a libidót.
A kasztrálás azért egy elég invazív beavatkozás, bár szerintem túl sok mellékhatása nem lenne, mivel a pubertás koron régen túlvagy. Mivel a tesztoszteron szint nagyon lecsökken, szerintem hasonló tünetek lépnek fel mint a változókorba lépő nőkben. Csontritkulás kockázata megnő, fáradékonyság, elvékonyodó bőr stb.
Az, hogy saját magadat rondának találod, nem jelenti azt, hogy másoknak is ez a véleménye. Ezen túl viszont lehetsz kedves, segítőkész, készséges, okos, szóval szeretni való.
Ivarérett kor utáni kasztrálás következménye az izomerő csökkenése, lassú elhízás, az agresszivitás csökkenése, a hangmagasság enyhe emelkedése, általános elpuhulás, a testszőrzet mérséklődése, a gondolkodás enyhe tompulása.
A gond az, hogy sosem mondták az ellenkezőjét. A legjobb vélemény is az volt, hogy "semleges, elmegy" és a "lehetne rosszabb is"
És ezek voltak az exeim, szóval ez nem túl jó hír, pláne, hogy akkor még sokkal vékonyabb is voltam, szóval azóta mégrosszabb lett.
És még ők ketten is amiatt kedveltek, mert akkor még volt humorom (most is lenne, csak nem merek élni vele, mert az emberek utálnak már), vagy az akkori műveltégem, ami ugyan megmaradt, de ezzel se élhetek, mert akkor az lenne, hogy "nézzétek a ronda/dagadt ember okoskodik, nevetséges!"
Hiányoznak a régi idők mikor még élhettem ezekkel a "trükökkel", mostanság csak néha jön össze, de az is mindegy, mert minden női ismerősömnek van barátja, akik ráadásul klónsereget alkothatnának... Ez így nem túl jó hír.
Anno pont ugyanígy éreztem én is....aztán lett egy barátnőm és azóta minden lenyugodott, elég heti párszor szexelni és eszembe sem jut máskor a téma. Nagy megkönnyebülés ez nekem.
Pszichológus felesleges. Kell egy nő, akivel szeretitek egymást, próbálj erre rágyúrni.
...és ezt mégis hogyan lehetne kivitelezni?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!