Hosszúkás, vékony valami a herén mi lehet?
Megijedtem kissé, mikor kitapintottam. Nem tűnik gömszerűnek, inkább hosszúkás, vékony és mintha oldalról indulna a tetejéig. Azért vizsgáltam meg magam, mert hétfőn nagyon fájt a bal herém, de azóta napról napra enyhült, mára szinte teljesen megszűnt. Valószínűleg a megeröltetés és a szűk alsó okozta egyszerre.
23/F
le kell vágni
mindkettőn van?
szőr vagy esetleg mellékhere?
Hát visszajöttél, kisfijam? Már aggódtam, hogy elvitt a hererák! Az a hosszú izé alighanem horgasfejű galandféreg, ami a bélcsatornából véletlenül a herezacskódba tévedt. Nem gond, de kövesd az útját!
Izgalommal várom további tudósításaidat heréd aktuális állapotáról!
Jó idő van ti meg egésznap itt lapultok arra várva, hogy valakit elkezdjetek oltogatni. Rúgjatol bele a földön fekvő emberbe... Ha nem tudsz segíteni, akkor görgess tovább!
Csak azt kívánom, hogy minimum annyira legyetek kétségbeesettek, mint amennyire én és veletek is ezt csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!