Hogyan tudok zsugorodni? 203cm vagyok,19/F (Komoly a dolog)!
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 17:15
11/16 A kérdező kommentje:
Mennyit adjak? egy 30-40 centit ;)
Hát igen, megszoktak nézni napi szinten,köszi a biztató szavakat,sokat jelent ez nekem ! :)
2018. aug. 15. 11:44
12/16 anonim válasza:
Zaugorodni már nem fogsz, de szerintem nem gáz.
Ha meg amiatt agódsz hogy barátnőt nem talász, megnyugtatlak tuti fogsz, ismerek olyan lányt is aki 180cm. Szóval no para, sok magas lány van.
Azok meg akik megbámulnak, ne törődj velük, az emberek halylamossak rá jogy megbámulják azokat akik kicsit is máshogy néznek ki.
13/16 anonim válasza:
A magas fiúk mindig is vonzóak, eszed ágába ne jusson ilyen butaságon gondolkodni!!! Mit nem adtam volna 20 évesen, ha ilyen magas pasim van 😊 a magasságod kivételes és egyedi, ráadásul szexi is. Ha párosul hozzá egy kis sárm és kedvesség, a csajok imádni fognak!
14/16 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm mindenkinek! :)
2018. aug. 17. 15:13
15/16 anonim válasza:
Ez nem kívánságműsor! Neked ez jutott. Gondolj arra, hogy mennyivel jobb, mintha 80 cm-es lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!