LoL5555 kérdése:
Egészséges-e a hímvesszőre?
Figyelt kérdés
Üdvözlet minden olvasónak. 16éves vagyok és a problémám az, hogy ahányszor teljesen merev a hímvesszőm a bőr a makkomról még félig sem csúszik le. Húzogatással sem. Ennek mi lehet az oka? Talán 18éves kortól kezd "megjavulni"?2018. aug. 12. 23:25
1/15 anonim válasza:
Gondolom fitymaszűkületed van. Senki komoly. El kéne menni orvoshoz.
3/15 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy kiskorodban nem foglalkoztak ezzel? Amíg nem fáj, addig szerintem oké. De magától nem fog változni semmi 18 éves korod után se.
4/15 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy lehet? Ne tudd meg hány szülő szarik bele magasról az ilyenekbe.
5/15 anonim válasza:
korod beli vagyok nekem felmegy mereven is a makkomon teljesen,nem magától,de húzogatással igen,semmi kétség neked fitymaszűkületed van,szerintem először próbáld tágítani a dolgot,bár,ha a feléig se megy fel akkor szerintem célozd meg az orvost...
6/15 anonim válasza:
Bizony el kell menned egy sebészhez, nálunk is az oldotta meg, igaz én a 6 éves fiamat vittem letapadás miatt pár hete. Neki flottul ment,sírás nélkül. De, hogy 18 évesen milyen lesz egy hasonló beavatkozás, azt nem tudom.
7/15 anonim válasza:
Mi egészséges e rá? Ha nem megy hátra ott bizony szűkülés van.
8/15 anonim válasza:
Nem korfüggő, ez nem fog javulni attól, hogy egy-két évvel idősebb leszel.
Fájdalommal jár amikor megpróbálod lehúzni a bőrt? Ha igen, jobb lenne megmutatnid egy szakembernek.
9/15 A kérdező kommentje:
Lehet félre írtam az üzenetet. Csak akkor nemtudom hátrahúzni ha merev a vessző.
2018. aug. 13. 00:34
10/15 anonim válasza:
Ha sokat húzogatod meleg vízben megnyúlik a bőröd és normális lesz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!