Első borotválkozás után még mennyit nőhetek?
Figyelt kérdés
4 hónap múlva leszek 17 éves, és tegnap borotválkoztam először(de nem lett volna muszaly, mert csak nagyon közelről lehetett észrevenni par pelyhes szálat. Sztem ez azt bizonyítja h keson érő vagyok. Meg honaljszorzet is 15 es fel eves korom ota van csak stb..
Mostani magasságom:180cm,és kb 63 kg lehetek. Szüleim magassága : 180cm,167cm
3 éve 160 centi voltam szoval azota viszonylag sokat nőttem, de azt a 20 centit végig fokozatosan sikerült elérnem, (Kéthavonta 1centit kb), sose volt olyan h 1 nyár alatt 10 centi.
Nyár elején 177cm szoval nyaron eddig 3 centit nőttem
Egészségesen eszek, sportolok.
Papám magassága :172,mamámé:167 és a nagybátyjám 185 centi szóval ebből kiindulva még nőhetek akár 5-6 centit?
2018. aug. 7. 10:52
1/2 anonim válasza:
Még nőhetsz de ez nincs megirva sehova mindenki más.
2/2 szamo77db válasza:
A borotválkozás és a növekedés szerintem nem hozható összefüggésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!