Kis Dávid98 kérdése:
2 napja észre vettem hogy ha összenyomom a péniszem elejét genny szerű folyadék jön ki belőle (nem biztos, hogy az) ma vizeléskor mintha barna por szerű dolgot láttam volna benne Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 19:43
22/26 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? Vagy honnan tudom?
2018. aug. 3. 17:34
23/26 anonim válasza:
Lehet semmi bajod nincs. Az a genny nem olyan nagy probléma, mint ahogy a por szerű valami.
Már attól meggyógyultál hogy itt kérdezősködtél.
24/26 A kérdező kommentje:
Inkabb atlatszo folyadek mint sarga
2018. aug. 3. 18:19
25/26 A kérdező kommentje:
fizikai munkát végzek,lehetséges,hogy közrejátszik ebben a melegben?
2018. aug. 3. 18:21
26/26 anonim válasza:
Én is kaptam régen fertőzést. A háziorvos közölte, hogy menjek el urológiára. Ott lebasztak, hogy ha már váladék jön ki, akkor nemibeteg gondozó. Elmentem, ott vettek kenetet, és mikrobiológiai laborban kiderült, hogy chlamydia. Kaptam rá antibiotikumot, és elmúlt. Ne halogasd, nincs értelme, irány nemibeteg gondozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!