Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ma reggel arra ébredtem hogy...

Ma reggel arra ébredtem hogy elélveztem. Ez miért van?

Figyelt kérdés

Még sosem történt velem ilyen és nem tudom hogy most miért...vagy ez normális?

14/F

2010. jún. 19. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Ez normális!
2010. jún. 19. 13:11
 2/12 anonim ***** válasza:
98%

Ez a pollúció, más néven éjszakai magömlés. Vélhetőleg valami izgatóról álmodtál, és az agyad azt hitte, hogy a valóságban is megtörténik. Ez akkor fordul elő, ha hetek óta nem volt magömlésed, vagy nem vezetted le a szexuális energiáidat, mert ilyenkor az agy hiányt érez, és önmaga gerjeszti az álomban a szexualitást. Sokan azt mondják, megtelnek a herék és ekkor ürül ki, de ez hülyeség. A herék nem tudnak megtelni, mert a fel nem használt spermiumok a here csőrendszerének a falaiban felszívódik.

Minden korunkbelivel előfordul az ilyen, ez egy természetes jelenség.

15/F

2010. jún. 19. 13:18
 3/12 anonim válasza:
27%

Az éjjel meglátogatott Babi néni...

76/L

2010. jún. 19. 13:18
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Még hozzáfűzöm, hogy a te esetedben, ha ez az első volt, akkor ez annak a jele, hogy mostantól szexuálisan aktív vagy, tehát valószínűleg egyre többször fog előfordulni, ha nem juttatod el az agyadat a megfelelő ingerhez, miszerint a spermiumok megfelelően távoztak. Azonban ne csináld minden nap, különben hozzászokik az agyad. Próbáld végig élvezni, mindenre figyelj oda, és semmiképp ne kapkodd el. A szüleiddel is megbeszélheted ezt a dolgot, ők még többet tudnak erről.
2010. jún. 19. 13:20
 5/12 A kérdező kommentje:

13:18

Hát nem álmodtam rosszat az biztos :)

2010. jún. 19. 13:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2010. jún. 19. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
Igazán nincs mit :)
2010. jún. 19. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

enm akarok kötekedni, de nem a herék telitődnek persze, hanem az ondóhólyag

no meg a magas tesztoszteron szint is okozhat éjszakai magömlést, de hogy az agyadnak ilyen ingerekre lenne szüksége, ez egetverő tudománytalan baromság

ha maszturbálsz nem lesz ilyen túl sűrűn

és ne halgass rá, nyugodtan kiverheted naponta többször is, ahányszor csak jólesik

2010. jún. 21. 00:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, ugyanezt írtam én is, hogy tévesen sokan azt gondolják, a herék és a mellékherék telítődnek, de ez nem igaz.
2010. jún. 21. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
amúgy felőlem kiverheti, nem tud érdekelni, de ez az ő baja lesz... Felőlem tegyél, amit akarsz, arra hallgatsz, akire szeretnél, és persze az ösztöneidre. Ahányszor jól esik, annyiszor csináld.
2010. jún. 21. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!