Lehet nemi betegségem gomba stb. Hogy ha csak barátnőmmel feküdtem le elötte senki mással?
Egy csomó fertőzés van, amit BÁRHOL össze lehet szedni. Strand, nyilvános WC, stb. De a hüvelyflóra eleve rengeteg mindenről felborulhat, és máris ott a fertőzés.
Szép kis dolog egyből megcsalásra gondolni.
A legtöbb férfin tünetmentesek a fertőzések. Amikor a nőnek valami baja van, a férfit is ki kell vizsgálni. Különben a nő kikezeli magát, a férfi nem, és a következő aktussal a nő megint összeszedi a fertőzést a férfitól. Nekem a nőgyógyászom mindig írt fel gyógyszert/krémet a páromnak is, ha nekem valami bajom volt. Mindenféle nemi érintkezés tilos volt, míg mindketten ki nem lettünk kezelve.
Egyébként a női folyás valamilyen szinten normális. A legtöbb nőnek minden nap van egy bizonyos mennyiségű folyása, ez a fehérfolyás. Ez tisztítja a hüvelyt, és véd a fertőzésekről. A ciklus során folyamatosan változik az állaga és a mennyisége. De persze ha panasz társul hozzá, akkor nőgyógyászhoz kell menni.
Bár te pasi vagy, ajánlom neked youtube-on a hormonmentes csatornát. Nagyon hasznos, rengeteg fontos információt lehet tanulni a női szervezetről. Ezekkel szerintem pasiként is érdemes tisztában lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!