Urológus aki fogad ma vagy hétfőn tudtok tippet adni Budapesten?
Magyar Állatorvosi Információs Hálózat. (Ezt komoly szándékból írom! Sajnos vagy sem - nem viccnek szánom.)
Még a Vöröskeresztes Kollégák is elszegődtek vízi mentésre... nagyon "dúl" a balatoni szezon.
Szia!
Ha tudsz, még szerezz be gyógyszertárból, vagy drogériából tőzegáfonyát! Húgyúti fertőzésre kiváló.
Rajtam segített, de megelőzésként is szedem.
Ez próbáltam, de más cégtől is lehet jó:
Ez ugyan nem sűrgősségi eset,és ritka az is ,hogy valamelyik szakrendelőben időpontot kellene kérni.Érkezési sorrend van .Természetesen oda mehetsz,ahova területileg tartozol,még Bp. is .Ez alól csak a magán rendelések kivételek .
Beutaló nem kell,csak taj kártya.
Náluk novemberre adták az időpontot ( Cegléd) urológiára. Hívd fel őket, kapsz majd decemberre.
MAgánba ugyanez csak 1 hónap átlagban.
Urológia ambulancia, bár a "nem komoly" eseteknek nem szoktak örülni.
Én a 9 kerbe szoktam menni, van éjszakai ügyelet is. Pár órát kell várni, nem kell beutaló sem, és TB-s ellatas.
Én is ilyennel voltam ott: pisileskor csipett, a végén már vért is pisiltem, folyamatos vizelési ingerem volt.
Antibiotikumot kaptam, meg pár jótanácsot: pl. igyak sok folyadékot, de azert megjegyeztek, hogy ez nem olyan, ami ne varhatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!