Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mellkasi deformitás?

Mellkasi deformitás?

Figyelt kérdés
Mellkasi deformitásom van azthsizem, a szegcsontomnál ahogy a jobb oldali bordáim jönnek ki magasabban van úgy fél centivel. Közelsem úgy néz ki mint a netes képek, nem durva. Lehet hogy azért alakulhatott ki ilyen nálam mert szinte mindig a bal oldalamon alszom?
2010. jún. 18. 17:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a mellkasom, ebben nagy szerepet játszik a genetika is. Nálunk többeknek ilyen a családban. Nekem legalább egy centivel jobban kiáll egyik bordacsúcsom mint a másik. De még egy orvos sem kérdezett rá, vagy mondta volna hogy meg kellene műteni. Bár biztos lehet, de nem ér annyit az egész. Alvás miatt nem hiszem hogy ilyen deformálódás kialakulhat.
2010. jún. 18. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és épp tegnap mutattam a barátomnak hogy bal oldalon jobban kiemelkedik a bordám (nem a mellem, a félreértések elkerülése véget..). Ő azt mondta ez normális. Hát nem tudom, nekem mindíg ilyen volt de nem foglalkoztam vele különösebben.
2010. jún. 18. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Végülis lehet akár normális is, mivel az emberi test nem szimetrikus.
2010. jún. 18. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia ! 20 éves lány vagyok, és mióta az eszemet tudom nekem is a jobb oldalam jobban ki áll,mint a bal.A növéssel csak még jobban látványossá vált, de mivel van mellem, így az elvonja a figyelmet, úgyh nem gáz végülis :) De nem volt semmi bajom belőle sose..és ha jól tudom amúgy Nálunk is volt a családba hasonló..de h miért..? passz
2010. jún. 28. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!