Mitol viszket a makkom?
Az lenne a kerdesem hogy miért viszket a makk alatt?
Fertozes lenne vagy mi?
Bmommel voltam egyutt es utana ketto napra elkezdett viszketni
Tegnap rakerdeztem
De ő azt mondta hogy n3m beteg ne is gomdoljak ilyenre soha nem is volt még nemibetegseg kozelebe se
Meg ha az lenne azt mondta semmi kepp se szeretkezett volna velem még elnem mult volna neki
Szerintetek akkor mitol van?
Még ha neki látszólag semmi baja, és nem is szexelt mással is szerezhetett bármilyen szexuális úton terjedő nyavaját, akár valami felborult az ő szervezetében, az is okozhat pl. candida-elszaporodást. Hétfőn mindketten látogassátok meg a bőr- és nemibeteg-gondozót! Ne a sima bőrgyógyászt, hanem a bőr- és nemibeteg-gondozót! Azért mindketten, mert ha csak te látogatod meg, akinek tünetei vannak, akkor ha te kigyógyulsz ő attól még tünetek nélkül fertőzhet, és visszakapod a fertőzést, ha az van! Ne várj vele, fitymád beszűkülhet, ha vársz az orvossal!
Még valami, ne tégy szemrehányást a barátnődnek, mert simán előfordulhat hogy a tudtán kívül kapott fertőzést, ő pedig ne kérje ki magának, hogy mit képzelsz őróla, simán előfordulhat akármelyik párnál ez a dolog, így nála(tok) is!
Leírtam mit tegyetek, attól ne térjetek el!
Bőr- és nemibeteg-gondozó, vagy nőgyógyász, tökmindegy. Előbbit javaslom, mindketten. Nem vagy csak ő, vagy csak te, m.i.n.d.k.e.t.t.e.n.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!