A ferfiaknak is van valami olyasmi mint noknel a menstruacio, csak az egyszer jon ki este?
Hát igen,a nőknél "havi ciklus van"
Férfiaknál"változobb" van
Amúgy az esté nyűg nem ritka .
A cigi/alkohol,hol a tiszta ruhám,kaja(?!) problémák,meg hát...
Igeen
Azt mondjak az hogy jo erzes. Tenyleg?
Es hany eves korban van? Tobbszor is van, vagy csak egyszer?
Serdülőkortól kezdve a herékben a hímivarsejtek folyamatosan termelődnek, és úgy képzeld el a folyamatot, hogy a vége megtelik, az eleje kijön.
Nőknél más a helyzet. Születéskor a petefészkekben ott vannak az éretlen petesejtek, amelyekből serdülőkortól minden hónapban egy "megérik". Közben a méh nyálkahártya megvastagszik, hogy be tudja fogadni az esetlegesen megtermékenyülő petesejtet. Ha nem történik megtermékenyítés, ez a rész vérzés kíséretében leválik, ez a menstruáció, tehát férfiaknál miért is lenne, nekik nincs méhük.
Lany vagyok, tudom mi az a menstruacio...
Es nem arra gondoltam hogy pont olyan mint a menzesz, hanem arra, hogy nekik is ki kell tisztulnia valaminek, mint nekunk, es az jon ki?
Meg hat ezek szerint nekik nem havi rendszeressegel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!