Ez normális egy férfinál?
Figyelt kérdés
Lehet röhögni fogtok de ha befogom az orrom és próbálom a levegőt fújni ,érzem hogy a bal szememnél jön a levegő!Ez normális vagy valami betegség?Eléggé aggódom:/2010. jún. 17. 20:08
2/10 anonim válasza:
Nem kamu!!
ilyen tényleg van!!
Nem hiszem, hogy bármi gondot okozna az életben, ha esetleg legközelebb jársz a házi orvosnál megemlítheted, semmi nincs benne!
Amúgy keress rá van egy csomo olyan videó, hogy orrukon felszívják a tejet, és a szemüknél jön ki!!(próbáld ki)
3/10 A kérdező kommentje:
Hát azért annyira nem fúj a levegő ,de egy nagyonkicsit érzem h szelel:D
2010. jún. 17. 23:24
4/10 anonim válasza:
Nyugi, nálam is ugyanez a helyzet! :D Csak nekem mindkét szememnél jön a levegő, és hallani lehet, hogy jön! xD
De szerintem ez semmiféle problémát nem okoz majd az életben, csak egyszerűen ne vegyél erről tudomást, és ne fújd a szemeden túl sokat a levegőt. :)
Nem olyan nagy probléma ez, szerintem!
5/10 anonim válasza:
Ilyen van, nekem is :)
De azért ez nem probléma :)
6/10 anonim válasza:
van egy csatorna naso-lacrimális csatorna... or és szem könny-csatorna.. ami kitágulhat..
7/10 A kérdező kommentje:
Uh megnyugtattatok köszi mindenkinek;)persze a válaszokat mindet értékelem;)
2010. jún. 19. 19:51
8/10 anonim válasza:
Ilyen nálam is volt elég poén a bal szemem sarkán jön ki a levegő :D:D
9/10 anonim válasza:
nekem is volt ilyen...meg hogy befogom az orrom és a fülemen jött ki a levegő :D
10/10 anonim válasza:
:) no para kis tesóm is azal játszik xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!